keskiviikko 1. tammikuuta 2014

It´s 2014 !

Loman aikana on tapahtunut kaikenlaista... Aikaisemmin puhuin siitä että siirtyisin luistelussa uuteen ryhmään eli alueryhmään ja nyt se toteutui. Harkat alkoi jo maanantaina ja huomenna sekä perjantaina jatkuu. Eka kisakutsukin tuli kansainvälisiin kisoihin Raumalle, jotka on helmikuussa. Tiiän etten tuu menestymään kisoissa, mutta ei se oo mulle niin tärkeetä. Musiikkiakin sekä tietenkin koko ohjelmaa täytyy muokata, koska nyt sekin muuttuu puoli minuuttia pidemmäksi. Tää tuntuu nyt hyvältä ratkaisulta, koska mulla on nyt mahollisuuksia kehittyä ja oppia uusia juttuja ja motivaatiokin on korkeella. :)
   No olenkos mä tehnyt läksyjä ja muita koulujuttuja jota piti lomalla tehä? No en tietenkään! Nehän voi jättää viimeseen iltaan! :D Okei, kyl mä aattelin niitä vähän aikasemminkin tehdä.
   Ainiin, mahtavaa uutta vuotta kaikille! Se meni eilen hyvissä merkeissä ja hyvässä seurassa ft. Tuija! <3 Mä oon aika säikky ihminen, koska pelkäsin aluksi raketteja kun oltiin ulkona tai nii, en tykkää niistä äänistä. :D Mutta nyt on jo vuosi 2014, think about that!

HAPPY NEW YEAR 2014 !

2 kommenttia:

  1. Missä sarjassa nyt siis kilpailet? Mä meen kans raumalle ja mä oon debytantti, mul oli pari päivää sit valinnat!

    VastaaPoista