maanantai 13. tammikuuta 2014

That's when we uncover, cover, cover

Kouluun on palattu, saniksesta saatu hylätty, hissan testi takana... Paluu kouluun ei ollut kauheen helppo. :D Huomenna lähden koulun retkelle Heurekaan (en oo ihan varma mitä siellä tehdään, mutta tulipahan ilmottauduttua) joten rento päivä tulossa ja sen jälkeen kahdeksi tunniksi jäähallille. Mulle uusitaan mun kilpaohjelma joka tosiaan piteni sen puoli minuuttia.
   Luisteluharkkoja on siis ollut enemmän kun ennen ja ne on ollu arkena. Tälläkin viikolla on joka päivä jotain, mutta se on ihan mukavaa. Onneksi koulu on aika lähellä jäähallia niin pääsee helposti suoraan koulusta harkkoihin. Harjoittelu on vähän tiukempaa ja tehdään enemmän niitä piruetteja ja hyppyjä joista tykkään. Kisojakin on tulossa paljon enemmän, ekat on vajaan parin viikon päästä riksussa! :)
   Oon viimeaikoina kuvaillut aika vähän koska pimeä ja musta maisema ei innostanut, mutta nyt kun lumi tuli niin pakko päästä joskus kunnolla kuvailemaan! :)

Kävin loman lopulla myös ekan kerran ikinä kiinalaisessa! :D
Vikat lomaillat meni leppoisasti. <3

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus :3

    ----> http://giornopiufelicedelmondo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei, Emilia! Haluaisin käyttää yhtä luistinkuvaasi eräässä opetustehtävässä. Kuvaasi käytettäisiin hauskalla ja kaikin puolin asiallisella tavalla. Jos olet kiinnostunut kuulemaan tarkemmin asiasta ja antamaan luvan kuvasi käyttöön, ottaisitko yhteyttä laura.tuohilampi'at'helsinki.fi.

    Voit tutustua minuun osoitteessa www.peruskoulupesula.blogspot.fi, mutta kuvan käyttämispyyntö ei liity tähän blogiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kuulla, laitoinkin sulle jo viestiä sähköpostiin! :)

      Poista