tiistai 4. helmikuuta 2014

Koeviikko pian ohi!

Koeviikko... Stressiä, mutta rentoja koulupäiviä. Tänäänkin olin koulussa tunnin. :D Viimeinen koe on huomenna eli svenska. Muut kokeet on mennyt jotenkuten, vaikea sanoa. Tuskin kamalan hyviä numeroita on luvassa. Tänään kävin kysymässä kesätöitä monista kaupoista, mutta näköjään täytyisi olla 18 lähes kaikkiin paikkoihin... Täytyy vielä metsästää. :)
   Harkkoja on ollut ja huomenna on pienet oman seuran kisat Hämeenlinnassa ja lauantaina Heinolassa. Viime viikolla harkat meni ihan hyvin ja varsinkin yksi tunti jolla pääsin uuden kaksoishypyn! En oo moniiin vuosiin kehittynyt hyppyjen kanssa kunnolla ja nyt vihdoin! Kilpapuolella ennen se oli niin lähellä mutta kun siirryin harrastepuolelle se alkoi unohtua, mutta nyt kun palasin niin sieltä se tuli! :) Mutta nyt viime harkat ei oo menneet kauhean hyvin. Sen kertoo se, että jalat on aivan mustelmilla ja kipeät. :D Nojaa, kisat menee sitten miten menee. :)

Ajattelin koeviikon keskellä piristää itseäni ja kävin kaupoilla... :D

2 kommenttia:

  1. Mikä olisi sopiva ikä aloittaa vloggaaminen?
    Kun itse aloitit, kuinka kerroit sen vanhemmillesi ja miten he suihtautuivat siihen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu tuntuuko että onko itse valmis tekemään videoita ja valmis siihen että joskus voi tulla kritiikkiäkin. :) No, mä en virallisesti kertonu vanhemmille sitä, joskus vaan sanoin että oon tehny blogiin videoita ja ei ne siihen mitenkään erityisemmin suhtautunu, ihan hyvin. :D

      Poista