sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tule kevät !

Heipä hei!
Täällä sitä ollaan! En ole melkein koskaan pitänyt blogissani näin isoa taukoa tai yleensäkin kirjoittanut näin harvakseltaan, mutta pakko tässä on vain syyksi sanoa kiireet ja väsymys.
   Kevät oli jo melkein täällä, tennarit oli jalassa ja pyöräkausi avattu mutta sitten ne lumet taas tulivat. Nyt ne on taas sulamassa ja se on hyvä siksi, että ois kiva pyörällä liikkumaan.
   Mun päivät menee nykyään aika lailla näin: Herätys 6.30, kouluun klo 8, koulussa joko puol kolmeen tai neljään, kävellen suoraan jäähallille, siellä tunnin harkat ja pari kertaa viikossa jumppa päälle, sitten kotiin noin puol kuuden tai kuuden maissa, läksyt, somepäivitykset, nukkumaan. :D Mutta se on ihan mukavaa että on tullut tollanen rytmi päiviin. :)
   Luistelukuulumisia: Kevätnäytös lähenee ja niitä on treenattu nyt harkoissa. Eilen oli kilpailut Tampereella ja ne meni ihan hyvin, pieniä virheitä mutta kerrankin hypyt onnistui paremmin kun viime kisoissa. Jotkut on sanonut että mun luistelu on kehittynyt ja kyl se omasta mielestänikin vähän, ainakin ihan perusluistelu. Luistelen jotenkin itsevarmemmin ja hypytkin on ehkä vähän lennokkaampia kuin ennen, tai no ainakin joskus. Kuntokin on saattanut vähän nousta tai no ainakin on tullut tehtyä enemmän lihaskuntoa kun ennen. :D Laitan tähän alle mun kisaohjelman eilisistä kisoista! :)
   Koeviikko alkaa ens viikon lopulla ja se stressaa jonkin verran koska on kuusi koetta peräkkäin. Enkku pelottaa, koska haluun päästä siitä läpi, samoin kemia. Koeviikon jälkeen kaikki helpottaa!

                            
Eka piruetti meni pieleen ja siis tuomarit oli tuolla toisella puolella, siksi teen tän ohjelman väärinpäin. :)

Yksi kuvisprojekti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti