perjantai 1. toukokuuta 2015

Wanhat 2015

Oonpas taas tosi ajoissa (laiskako), mutta nyt on aika kertoa mun wanhoista!

Voisin aloittaa ihan mun valmistautumisesta tansseihin. Mekko ostettiin jo syksyllä ihan täältä Hämeenlinnasta Finezza-nimisestä liikkeestä. Kampaajankin varasin jo joskus loppusyksystä muistaakseni. Alusta asti mietin jotain sivukiharasysteemiä ja se sitten toteutuikin. Meikkaamisen hoidin kuitenkin itse, kun tiesin etten halua mitään hirveän erityistä ja osaisin tehdä sen itsekin. Tanssikenkinä mulla toimi tosi matalat mustat korkkarit cittarista ja olivat todella mukavat tanssiessa!
   Sitten se päivä koitti, torstai 12.2.2015. Meillä oli aamulla 7.30 kenraaliharjoitukset, jonka jälkeen menimme koululle abigaalaan. Sen jälkeen tulin kotiin ja en tehnyt mitään erikoista, kun ei ollut kiire. Kahdelta menin kampaajalle ja kampauksen tekoon meni n. tunti. Sen jälkeen kotiin ja aloitin meikkaamisen. Viiden maissa sitten mekko päälle ja menoksi kohti Elenia-areenaa. Kaikilla oli tosi jännittynyt mutta iloinen fiilis. Kaikista wanhoista otettiin ryhmäkuva ja sitten oli aikaa ottaa kavereiden kanssa kuvia yms.
   Itse tanssit alkoi 18.30. Meidät oli jaettu kahteen eri ryhmään ja 1. ryhmä aloitti, jossa minäkin siis olin. Oli aivan mahtava fiilis ja tanssit meni tosi hyvin! Kaikki sujui eikä tapahtunut mitään isoja kommelluksia. Mun lemppareita oli ehkä tango ja wieninvalssi. Mä myös nautin tosi paljon siitä tanssimisesta siellä. Me oltiin niin kauan harjoiteltu niitä tansseja, että ne muisti jo tosi hyvin, joten pystyin nauttimaan itse tanssimisesta ja siitä fiiliksestä. Kun olimme tanssineet kaikki kymmenen tanssia, oli oman tanssin vuoro. Sekin meni tosi hyvin ja sitäkin oltiin harjoiteltu tosi paljon! Sen jälkeen oli väliaika, jonka jälkeen oli 2. ryhmän aika tanssia. Lopuksi vielä sai tanssia ystävien ja vanhempien kanssa valssia ja humppaa.
   Seuraavana aamuna perjantaina piti herätä ajoissa taas meikkaamaan. Kampaus oli onneksi pysynyt hyvin yön yli koossa. Yhdeksältä menimme ala-asteelle tanssimaan ja tanssimme siellä tyttöpareissa, koska pojat olivat sillä aikaa toisessa koulussa. Tanssit meni hyvin ystäväni kanssa ja lopuksi saimme hakea ala-astelaisia tanssimaan valssia ja aaw se oli kivaa! :D Kymmeneltä sitten menimme yläasteelle tanssimaan, jossa tanssimme taas normaalisti tyttöpoikapareissa. Tanssit meni liian nopeasti ja oli aika mennä omalle lukiolle. Siellä haimme ykköset palvelemaan meitä ja hakemaan ruokaa meille. :D Sitten oli parikuvaukset ja vaan hengailua kavereiden kanssa ja kuvailua yms. Yhdeltä sitten alkoi tanssit omalla koululla ja siellä kaikilla oli jo tosi rento fiilis ja musta ainakin tuntui, että siellä tanssit meni parhaiten. Lopussa oli niin kiva fiilis kun haettiin ykkösiä tanssimaan ja kaikki vaan tanssi ihan täysillä mukana. Tanssien jälkeen tulinkin vain kotiin ja rentouduin, kunnes illalla oli jatkot. :D
   Oli siis tosi kivat pari päivää ja haluisin elää ne uudestaan! On ikävä myös tanssiharkkoja, koska harjoiteltiinhan me noita n. kolme kuukautta yhteensä ja innostuin tanssimisesta koko ajan vain lisää. :D Mutta nyt vähän kuvia... :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti